Tietoa meistä

Hei ja tervetuloa verkkosivuillemme!

Olemme 3D-teknologiaan, 4K-televisioihin, digibokseihin ja oikeastaan kaikkeen televisioihin liittyvään erikoistunut verkkosivusto, jonka tarkoituksena on jakaa mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa televisioiden maailmasta.

Televisio on monen olohuoneen keskipiste

Televisiosta on tullut vuosikymmenten saatossa osa monen arkea – niin myös meidän. Esimerkiksi älytelevisiot ovat tänä päivänä niin älykkäitä, että pystymme yhdistämään ne nettiin ja käyttämään niitä oikeastaan samalla tavalla kuin tietokonetta tai älylaitteita. On siis sanomattakin selvää, että televisiot eivät suinkaan ole enää pelkästään peruskanavien katselua varten.

Mielenkiintoista kyllä, kaikkien älykkäiden ominaisuuksiensa lisäksi televisiota on mahdollista käyttää jopa sisustuselementtinä. Oletko esimerkiki aikaisemmin kuullut suositusta Ambilight-ominaisuudesta? Ambilight on lyhenne sanoista Ambient Lightning, joka tarkoittaa suomeksi ympäröivää valaistusta.

Kyseinen teknologia luo television ympärille heijastetun valon, joka ikään kuin laajentaa ruudun tapahtumat valon voimakkuutta ja väriä säätämällä automaattisesti toistettavan sisällön mukaan. Vastaavasti valoa voidaan myös säätää halutulla tavalla tunnelman parantamiseksi tai tekemällä siitä huoneen sisustuksen mukaisen. Varsin uskomatonta, eikö vain? Voit lukea verkkosivuiltamme lisää myös muista intohimomme kohteista, kuten 4K-resoluutiosta ja 3D-teknologiasta.

Voit tilata verkkosivuiltamme kätevästi myös uutiskirjeemme, jonka avulla pidämme sinut ajan tasalla kaikista uusista päivityksistä ja artikkeleista, joita julkaisemme sivustolla. Lisäksi, jos sinulla herää kysyttävää tai kommentoitavaa, voit lähettää meille viestiä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta milloin vain. Toivotamme mielenkiintoisia lukuhetkiä artikkeleidemme parissa!