Uutiskirjeemme tilaaminen

Haluatko pysyä ajan hermoilla ja saada kätevästi sähköpostiisi uusimmat päivitykset ja ajankohtaisimmat tiedot televisioiden maailmasta? Tilaamalla uutiskirjeen verkkosivujemme kautta lupaamme pitää sinut aina ajan tasalla kaikkein mielenkiintoisimmista uutisista, artikkeleista ja päivityksistä, joita sivuillamme julkaistaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme emme spämmää sinua, mutta ilmoitamme sinulle aina uusista mielenkiintoista uutisista, artikkeleista ja päivityksistä verkkosivuillamme. Uutiskirjeen tilaaminen on kätevä tapa pysyä ajan tasalla juuri itseäsi kiinnostavista aiheista, sillä me ilmoitamme sinulle, kun uutta sisältöä on saatavilla, eikä sinun tarvitse käydä koko ajan kurkistamassa nettisivuillamme, milloin uusia artikkeleita on sinne julkaistu.

Uutiskirjeemme tilaaminen ei sido sinua mihinkään, eli voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen juuri silloin kuin itse haluat. Emme tietenkään halua, että lakkaat tilaamasta uutiskirjettämme, sillä tällä tavalla pystymme pitämään sinut ajan tasalla kaikkein mielenkiintoisimmista päivityksistä, mutta ymmärrämme myös sen, että mikäli haluat syystä tai toisesta lakata tilaamasta uutiskirjettämme, voit tehdä sen milloin itse haluat!

Näin tilaat uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaaminen on todella helppoa, eikä sinun tarvitse antaa henkilötietojasi sen tilaamiseksi. Lähetämme sinulle sähköpostiin aika ajoin päivityksiä uusista artikkeleista ja pyrimme pitämään uutiskirjeen mahdollisimman persoonallisena, eli saat päivityksiä juuri sellaisista artikkeleista, joista todennäköisesti pidät kaikkein eniten – ja tietysti, jos haluat pysyä aina ajan tasalla uusista päivityksistä, ilmoitamme niistä kaikista sinulle!

Uutiskirjeen tilaaminen onnistuu kätevästi verkkosivujemme kautta. Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti, eli tilaamalla uutiskirjeemme vastaanotat vain ja ainoastaan päivityksiä uusista tapahtumista ja julkaistuista artikkeleista verkkosivuillamme. Jos et saa viestejämme, suosittelemme vilkaisemaan myös roskapostia, sillä mikäli sähköpostisi haravoi saapuvia viestejä hieman liian rankalla kädellä, voi olla, että monet tärkeät viestit päätyvät vahingossa roskapostiin – tästä syystä tarkista myös roskapostikansiosi silloin tällöin, jotta uutiskirjeemme ei ole päätynyt sinne.

Jos näin on, voit klikata sähköpostin asetuksista ilmoittamalla sähköpostillesi (esim. Gmail, Outlook), että kyseessä on tarpeellinen ja turvallinen lähettäjä, jolloin seuraavat viestit saapuvat normaalisti pääasiallisten viestien joukkoon. Jos sinulla on vaikeuksia uutiskirjeemme tilaamisessa, voit myös ottaa yhteyttä meihin sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta ja me autamme sinua mielellämme!